Kuduz (1989) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:41

Kategorija: Drame.

Opis filma/serije Kuduz (1989)

kuduz

Kuduz je jugoslovenski film iz 1989. godine. Režirao ga je Ademir Kenović, a scenario su pisali Ademir Kenović i Abdulah Sidran.

U sumornom ambijentu gradske periferije počinje priča o lokalnoj zavodnici koja se udaje za doskorašnjeg robijaša Kuduza, čoveka kojeg razapinju strasti. Početni nesporazumi i praštanja između supružnika, a zatim potere i svađe, mirenja i molbe, neminovno vode ovu vezu dvoje ljudi elementarnog naboja tragičnom završetku. On će izvršiti zločin. Za sve vreme ove burne veze odvija se plemenita, nežna i kristalno čista ljubav između poočima Kuduza i njegove petogodišnje pastorke.

Film govori o sudbini Junuza Keće (primetite sličnost sa imenom Kuduz Bećo-prezime i nadimak glavnog lika). Na kraju filma piše da će kada po drugi put izađe iz zatvora, 2001. godine imati 58. godina.

Glavne uloge: Slobodan Ćustić, Snežana Bogdanović, Božidar Bunjevac, Branko Đurić, Mustafa Nadarević

Popularne pretrage za ovaj film:

kuduz film, kuduz, kuduz cijeli film, besplatno gledanje domaći filmova, kuduz ceo film, film kuduz, kuduz film za gledanje, domaci film kuduz, kuduz domaci film, kuduz film domaci

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas