Laf u srcu (1981) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:30

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Danilo Lazovic, Irfan Mensur, Milan Lane Gutovic, Milena Dravic, Nada Vojinović, Nikola Milić, Nikola Simic, Pavle Vujisić, Radmila Zivkovic и Seka Sabljić.

Opis filma/serije Laf u srcu (1981)

laf-u-srcu

U bolnici, na vežbi, Vladimir, student medicine, dolazi u sukob sa profesorom, potom gubi ilegalni krevet u studentskom domu i razočarava devojku koja ga voli. Vladimir se zaposli u porodici Save Mitrovića kao kućna pomoćnica. Sa pregačom, usisivačem i knjigom treba izdržati do zadnjeg ispita. Ali, Vladimir će zajedno sa Buletom saznati kako njihova mladost i spontanost remete sve što dotaknu. Ruši se porodična sreća kao kuća od karata, sređenost se pretvara u haos, život postaje komedija puna dugova i bez ijednog cilja.

Uloge: Nikola Simić, Milena Dravić, Irfan Mensur, Danilo Lazović, Pavle Vujisić, Milan Gutović, Jelisaveta Sablić, Nada Vojinović, Radmila Živković, Nikola Milić

Popularne pretrage za ovaj film:

laf u srcu ceo film, laf u srcu, tesna koza 5 besplatno gledanje, laf u srcu online, nada vojinovic, lav u srcu ceo film, film laf u srcu, lav u srcu domaci film, laf u srcu film, DOMACI FILM LAF U SRCU

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas