Lavirint (2002) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:54

Kategorija: Trileri.

Tagovi: Ana Stefanović, Branislav Lecic, Dejan Lutkic, Dragan Nikolic, Gordan Kicic, Ivan Zarić, Josif Tatic, Katarina Radivojevic, Maja Sabljic и Svetozar Cvetkovic.

Opis filma/serije Lavirint (2002)

lavirint

Uzbudljiv savremeni triler koji se dešava u današnjem Beogradu, na lokacijama Dorćola i laguma Kalemegdanske tvrđave. Tajne iz prošlosti grada na ušću Save i Dunava i misteriozne hrišćanske sekte koje su nekada delovale na ovim prostorima – ostavljaju neizbrisiv pečat u životima današnjih likova i određuju sudbine ljudi tokom mnogih vekova. U ovoj priči tesno su isprepleteni prošlost, sadašnjost i budućnost, koji utiču na živote glavnih likova. Glavni junak, Pop (tumači ga Dragan Nikolić), mučen tajnom smrti druga iz mladosti i suočen sa izdajom prijatelja, predmet sukoba majke i ćerke, postaće žrtva niza misterioznih događaja koji će ga dovesti do mesta za koje nije ni sanjao da postoji, kao i do odgovora na pitanja koja nije ni umeo, ni želeo da postavi.

Glavne uloge: Dragan Nikolić, Maja Sabljić, Branislav Lečić, Katarina Radivojević, Svetozar Cvetković, Josif Tatić, Ivan Zarić, Ana Stefanović, Dejan Lutkić, Gordan Kičić

Popularne pretrage za ovaj film:

lavirint film, lavirint ceo film, film lavirint, Domaci film lavirint, film online, lavirint domaci film, lavirint film za gledanje, lavirint film online, lavirint online, besplatno gledanje domaći filmova on lajn

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Martinovic Carlazar

    Film je strava

  • Nikolinaplaninac

    nemam reci film je predobar!!!

  • Nera

    Neuspeli pokusaj realizacije dobre ideje

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas