Led (2012) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2012, Emir Hadzihafizbegovic, Momcilo Otasevic, Nedeljko Bajić, Nela Mihailovic, Nenad Jezdic, Olga Odanović, Rados Bajic, Radoslav Milenkovic и Velimir Bata Zivojinovic.

Opis filma/serije Led (2012)

Led

Ovaj film je priča o izgubljenoj sreći i snovima, o strahovima i prolaznosti, o nadmoći sudbine i prirodnih zakona, o blagodarnosti i surovosti prirode, o nemoći čoveka da istu promeni i da utiče na putanje sopstvenog života.

U središtu priče su životi arhetipskih junaka, ona na metaforičan način odslikava neumitno zatiranje korena jedne srpske porodice, odumiranje i nestanak zaseoka i sela u Šumadiji 70-tih godina prošlog veka.

Popularne pretrage za ovaj film:

momcilo otasevic filmovi, yhs-elex_myv9, filmovi online bate zivojinovica, radosa baic selo gori, otasevic filmovi, momčilo otašević film, nela mihajlovic filmovi, Led 2012, novi film nele mihailovic, rados baic filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Lazar

    Vrlo interesantan i dobar film moze nekom da se ne svidja ipak to je film sa naseg prostora odlican film

  • milica

    odlican fim

  • pahulja

    Odlican film…nekom zivot majka,a nekom maceha

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas