Ledina (2003) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:17

Kategorija: Drame.

Tagovi: Dragan Bjelogrlic, Ivan Jeftovic, Ksenija Pajić, Milena Dravic, Milica Milša, Milutin (Mima) Karadzic, Nikola Nikić, Radmila Zivkovic, Seka Sabljić, Slobodan Boda Ninkovic и Zijah Sokolovic.

Opis filma/serije Ledina (2003)

ledina

Radnja filma se odvija u periodu između 1995. i 2002. godine u jednom od novobeogradskih nebodera i njegovoj okolini. Zgrada je oronula i depresivna, a njegovi stanovnici su razočarani ljudi bez budućnosti. Oni svoju bezperspektivnost pokušavaju da zaborave praveći sitne svađe, ogovarajući, špijunirajući… Porodica glavnih junaka, zatvara se u vlastiti svet uz minimalne kontakte sa komšijama. Tu živi jedna Dubrovčanka, Ksenija koja je još od detinjstva zaljubljena u Dragana, s kojim pre devedesetih i rata na prostorima bivše Jugoslavije dolazi da živi u Beogradu. Nežni tihi bračni par u potpunosti se razlikuje od grubog okruženja u kome se nalazi.

Uloge: Z. Sokolović, D.Bjelogrlić, Ksenija Pajić, Milena Dravić, Jelisaveta Seka Sabljić, Radmila Živković, Ivan Jevtović, Milica Milša, Slobodan Boda Ninković, Mima Karadžić, Nikola Nikić

Popularne pretrage za ovaj film:

ledina film, film ledina, ledina ceo film, domaci film ledina, ledina film za gledanje, ledina domaci film, ledina film online, milica milsa ledina, ksenija pajic filmovi, domaci film ledina online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas