Lopovi prve klase (2005) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:28

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Boro Stjepanović, Emir Hadzihafizbegovic, Franjo Dijak, Goran Grgić, Ksenija Ugrina, Miljenko Prga и Mladen Vulić.

Opis filma/serije Lopovi prve klase (2005)

lopovi-prve-klase

Ovo je priča o putujućoj glumačkoj družini Kotač, koja u sklopu svojih gostovanja stiže i u zatvor kako bi izvela predstavu Državni lopov. Ali to nije običan zatvor, nego ugledna kaznena ustanova po uzoru na one u Haagu i Skandinaviji, smeštena u dvorcu, u kojem se lupežima nudi prvorazredna udobnost.

Priče s pozornice i iz dvorca se isprepleću i šalju poruku o stanju u savremenom društvu – danas si prevarant s prve strane novina, a sutra na koktelu s visokim državnim zvaničnicima.

Uloge: Emir Hadžihafizbegović, Boro Stjepanović, Goran Grgić, Franjo Dijak, Mladen Vulić, Ksenija Ugrina, Miljenko Prga

Popularne pretrage za ovaj film:

lopovi prve klase, lopovi prve klase film, lopovi prve klase ceo film, lopovi prve klase besplatno gledanje, film lopovi prve klase, domaci film lopovi prve klase, lopovi prve klase online, lopovi prve klase film za gledanje, miljenko prga, lopovi prve klase cijeli film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Vlado33kv

    nemoj neko da se zajebe pa da odgleda ovu glupost!!!!

  • Juilen Floreint

    nemo *Biip* malo

  • jebacvladolvememe

    Super je film

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas