Majstor i Margarita (1972) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:33

Kategorija: Drame.

Tagovi: Danilo Bata Stojković, Eva Ras, Ljuba Tadic, Pavle Vujisić, Taško Načić и Velimir Bata Zivojinovic.

Opis filma/serije Majstor i Margarita (1972)

majstor-i-margarita

Radnja se odvija u Moskvi 1925. godine. Pisac Nikolaj Maksudov Maestro, bude javno osuđen od strane članova Saveza proleterskih pisaca zbog dramskog dela „Pontije Pilat“, a zakazana premijera ove drame odložena. U neobična zbivanja pometnju unosi iznenadna pojava profesora crne magije i njegovih čudnih saradnika. Margarita, žena koju pisac voli, nalazi se pored njega u najtežim trenucima. Kad odluči da stalno živi sa njim, pisac iznenada nestane. Otkriva se da je u duševnoj bolnici i sve što se kasnije dešava ne zna se da li je plod njegove mašte ili stvarnosti.

Nagrade Zlatna arena za režiju i najboljeg glumca (Velimi Bata Živojinović), Pulski filmski festival, Hrvatska, 1972; Nagrada CIDALC za najbolju adaptaciju književnog dela i Zlatna plaketa Sv. Marka, Filmski festival u Veneciji, Italija, 1972. i dr.

Glаvne uloge: Ugo Tonjаci, Mimsi Fаrmer, Alen Kuni, Velimir Bаtа Živojinović, Pаvle Vuisić, Fаbijаn Šovаgović, LJubа Tаdić, Tаško Nаčić, Dаnilo Bаtа Stojković, Evа Rаs

showinfo=0&ps=docs

Popularne pretrage za ovaj film:

majstor i margarita film, majstor i margarita, parada ceo film za gledanje online, domaci filmovi download, majstor i margarita film online, parada ponosa film, film majstor i margarita, parada ponosa ceo film za gledanje, majstor i margarita domaci film, majstor i margarita ceo film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas