Mala (1991) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:31

Kategorija: Drame.

Tagovi: Bora Todorovic, Danilo Bata Stojković, Danilo Lazovic, Dragan Maksimović, Goran Sultanovic, Ivan Bekjarev, Ljubisa Samardzic, Maja Sabljic, Mirjana Jokovic, Mirjana Karanovic, Predrag Ejdus, Predrag Laković и Srdjan Todorovic.

Opis filma/serije Mala (1991)

mala

Šezdesetih godina, u okruženju velegradske periferije iz siromaštva su najpre pobegli lopovi i protuve, a mali covek koji je verovao u proklamovane ideale, skupo je placao cenu zablude. Porodici pilota koji je vec 14 godina na robiji dospevši tamo na osnovu lažnog svedocenja, život je veoma težak. Ženu kao kob prati optužba muža, a kcer i ne zna da joj je otac živ. Prilikom mnogih selidbi i potucanja, majka ce sresti slatkorecivog i beskrupuloznog coveka koji ce joj obecati brak, a silovati kcerku. Majka posle svega dospeva u ludnicu, a otac se vraca sa robije u pravom trenutku da pomogne kcerki da krene u život cije je presudne lekcije vec savladala.

Popularne pretrage za ovaj film:

youtube domaci filmovi, domaci film mala, youtube domaci filmovi za gledanje celi, youtube domaci filmovi celi, domaći filmovi youtube, Mala domaci film, film mala, domaci film mala 1991, mala film domaci, jutube domaci filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas