Mala noćna muzika (2002) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:31

Kategorija: Akcioni, Komedije и Trileri.

Tagovi: Domaci filmovi 2002, Fedja Stojanovic, Gordan Kicic, Petar Bozovic, Slobodan Boda Ninkovic, Vlastimir Vlasta Velisavljević, Vuk Kostic и Zorana Becic.

Opis filma/serije Mala noćna muzika (2002)

mala-nocna-muzika

Mala nocna muzika je moderna, brza i neobicna prica, u duhu cuvenih engleskih komedija.

Glavni junaci Spasoje i Cole su simpaticni i blentavi momci koji stalno upadaju u smesne i rizicne situacije, zahvaljujuci kojima publika mora da ih zavoli. Oni rade u mrtvacnici i jedne nosi, posto se, znatizelje radi, jave na telefon koji zvoni u dzepu mrtvog coveka, pocinje triler, i zapleti sa hiljadu obrta. Iz situacije u situaciju, zivot im se komplikuje i sve vise se nalazi pred vratima opasnosti. Mala nocna muzika je film koji od prvog kadra uvlaci gledaoca i potpuno drugacijim pristupom zavodi i zasmejava do suza.

Uloge: Gordan Kičić kao COLE, Vuk Kostić kao SPASOJE, Bečić Zorana kao TEODORA, Stojanović Fedja kao PAUN i PAUNA, Petar Božović kao LUIDJI, Marija Jakšić kao VESNA, Dragan Petrović kao INSPEKTOR, Vlastimir Velisavljević kao BABA NATA, Vesna Počuča kao ŠANA, Erol Kadić kao DOKTOR ŠESTIC, Jovan Ristovski kao MUŽ

Popularne pretrage za ovaj film:

mala nocna muzika, mala nocna muzika ceo film, mala nocna muzika online, Mala noćna muzika film, petar bozovic filmovi, mala nocna muzika online gledanje, mala nocna muzika film za gledanje, vesna počuča šana, mala nocna muzika ceo film za gledanje, domaci filmovi 2002

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas