Mali svet (2003) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:26

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Ana Sofrenovic, Bogdan Diklic, Branko Djuric, Lazar Ristovski, Miki Manojlovic и Milorad Mandic Manda.

Opis filma/serije Mali svet (2003)

Mali svet

Domaći film Mali svet snimljen je 2003. godine u režiji i po scenariju Miloša Radovića. Ovaj veoma neobičan i zanimljiv film prikazuje nesvakidašnje događaje koji se dešavaju običnim ljudima. Naizgled sve deluje kao slučajnost, ali da li je to zaista tako?

Domaći film Mali svet govori o jednom posebnom danu – petak 16. septembar. Naizgled sasvim običan dan, ali… Jedan istaknuti lekar želi da izvrši samoubistvo, dvojica policajaca biraju pogrešan put, dok jedan osumnjičeni veruje da ga nikada neće uhvatiti.

Jedna lepa devojka, koja radi u poslastičarnici je žena osumnjičenog iona ume samo da voli. Policajci se prepuštaju sudbini, a doktor koji želi da se ubije misli da umire od neizlečive bolesti. Svima će da pomogne jedan dečak, koji još nije rošen, ali koji jedini zna pravi put.

Uloge: Predrag Miki Manojlović, Lazar Ristovski, Branko Đurić, Bogdan Diklić, Ana Sofrenović, Milorad Mandić Manda

Popularne pretrage za ovaj film:

mali svet, film mali svet, mali svet ceo film za gledanje, mali svet ceo film online, mali svet online, domaci film mali svet, ana sofrenovic filmovi, mali svet domaci film, domaci film mali svet ceo film, mali svet online gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • Liliana-mg

  FILM SE NEMOŽE GLEDATI ?????

  • Domaci Filmovi

    Draga Liliana, upravo smo proverili i film može da se gleda. Savetujemo Vam da pokušate još jednom uz malo čekanja da se film učita. Hvala na razumevanju 🙂

 • pexi

  Film se ne može gledati jer je toliko dosadan i kvazi intelektualan da je bukvalno negledljiv 🙂

  • Boris Starcevic

   film milosa radovica kvazi intelektualan???? treba ti pomoc, fakat…

 • Mustafa Topic

  postoje filmovi koje treba shvatiti.Mnogima se cini naporno i dosadno medjutim treba imati strpljenja i dogledati do kraja pa onda donijeti vlastiti sud.U filmu je prisutna srpska glumacka elita sa zacinom bosanskog humora ,koja je odlicno i profesionalno obavila postavljeni zadatak,Slazem se da film podsjeca na buducnost ili vazduh iz Mad Maxa..Krlezu moze svako da cita ali svako ne moze i da razumje,Na skali od 1 do 5 ocjenjujem film sa 4-.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas