Mamaroš (2013) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:34

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2013, Anita Mancic, Bogdan Diklic, Branko Vidakovic, Goran Radaković, Marko Jeremić, Milan Marić, Milos Samolov, Mira Banjac, Nada Macankovic, Sergej Trifunovic и Vlastimir Vlasta Velisavljević.

Opis filma/serije Mamaroš (2013)

Mamaroš (2013)

Film govori o Peri Iliću, Beograđaninu koji neposredno pred bombardovanje 1999. godine dobija zeleni karton za useljenje u Ameriku. Međutim, Pera je samac koji od rodbine ima jedino majku Maru, pa ne želi ni po koju cenu da putuje bez nje. Zato prolazi kroz čitav niz dodatnih zapleta kako bi i majci obezbedio vizu, nakon čega konačno uspevaju da se domognu Amerike, gde se susreću sa Perinim prijateljem iz detinjstva, Žikom. Pera ima teškoće da se prilagodi i nađe posao u novoj sredini, ali njegova majka Mara, komunistkinja koja je ceo svoj život mrzela Ameriku, bolje se snalazi.

Popularne pretrage za ovaj film:

domaći filmovi bogdan diklić, film marmaros, srpski filmovi 2013, domaci filmovi 2013 lista, najbolji filmovi 2013, online svi filmovi, bosanski film 2013, na putu za kinsasu film, srpski filmove xxnx2013, milan maric svi filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas