Mamaroš (2013) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:34

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2013, Anita Mancic, Bogdan Diklic, Branko Vidakovic, Goran Radaković, Marko Jeremić, Milan Marić, Milos Samolov, Mira Banjac, Nada Macankovic, Sergej Trifunovic и Vlastimir Vlasta Velisavljević.

Opis filma/serije Mamaroš (2013)

Mamaroš (2013)

Film govori o Peri Iliću, Beograđaninu koji neposredno pred bombardovanje 1999. godine dobija zeleni karton za useljenje u Ameriku. Međutim, Pera je samac koji od rodbine ima jedino majku Maru, pa ne želi ni po koju cenu da putuje bez nje. Zato prolazi kroz čitav niz dodatnih zapleta kako bi i majci obezbedio vizu, nakon čega konačno uspevaju da se domognu Amerike, gde se susreću sa Perinim prijateljem iz detinjstva, Žikom. Pera ima teškoće da se prilagodi i nađe posao u novoj sredini, ali njegova majka Mara, komunistkinja koja je ceo svoj život mrzela Ameriku, bolje se snalazi.

Popularne pretrage za ovaj film:

domaći filmovi bogdan diklić, film marmaros, domaci filmovi 2013 lista, mamaros online, mamaros ceo film online, milan maric, milan maric svi filmovi, igra u tami film ceo, hrvatski filmovi 2013 lista, bogdan diklić филмови

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas