Maradona (2008) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:32

Kategorija: Drame.

Tagovi: Emir Kusturica.

Opis filma/serije Maradona (2008)

maradona

Ovaj film o slavnom argentinskom fudbaleru Dijegu Maradoni snimljen je u francusko-španskoj koprodukciji, premijerno je prikazan prošle godine na festivalu u Kanu, a u Srbiji zimus na festivalima Kustendorf i Fest.

Kusturica je režirao film o životnoj priči Maradone, sportskog heroja, ljubimca nacije, palog idola koji je uspeo da se ponovo podigne. U filmu su snimljeni Maradonina porodica, drugovi iz detinjstva, saigrači, kao i svetski državnici, poput Fidela Kastra.

U filmu se govori na španskom i engleskom jeziku, a prati ga muzika Stribora Kusturice i Manu Ćaoa. Direktor fotografije je Rodrigo Pulpeiro Vega.

Popularne pretrage za ovaj film:

filmovi emira kusturice za gledanje, kusturica filmovi, maradona, film o maradoni, maradona film kusturica online, maradona film, emir kusturica maradona, film o maradoni emir kusturica, maradona by kusturica online, maradona film kusturica

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas