Marble Ass / Dupe od mramora (1995) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:24

Kategorija: Drame.

Tagovi: Nenad Racković и Želimir Žilnik.

Opis filma/serije Marble Ass / Dupe od mramora (1995)

marble-ass

Merlin radi na „poslovima“ pacifikacije balkanskog prostora, prostituišući se godišnje sa bezbroj srpskih momaka. Merlin primiruje nasilne noćobdije, bahate parajlije, nesrećne usamljenike i napaljene junoše, odvodeći ka sebi energetski naboj, koji bi se inače sručio na devojčice, nezaštićene majke i nemoćne starice. Uz posezanje za oružjem, ta neka nasilna energija bi dovodila i do krvoprolića. Merlin smiruje proključalu krv violentnih Dinaraca i oplemenjuje je ljubavlju. Džoni se vraća kući u Beograd, sa ratišta. Njegovi motivi su na prvi pogled slični: i on bi da smiri uzavrelu krv, ali tako što je pušta kroz otvore na ljudskom telu, koje buši metkom ili nožem. Rasprava o različitim metodama rešavanja konflikata, koje primenjuju Merlin i Džoni.

Popularne pretrage za ovaj film:

dupe od mramora, dupe od mramora online, marble ass, Marble Ass film, dupe od mramora (marble ass) online, marble ass ceo film online, marble Ass full movie, marble ass movie online free, marble ass online, MARBLE-ASS-

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas