Marble Ass / Dupe od mramora (1995) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:24

Kategorija: Drame.

Tagovi: Nenad Racković и Želimir Žilnik.

Opis filma/serije Marble Ass / Dupe od mramora (1995)

marble-ass

Merlin radi na „poslovima“ pacifikacije balkanskog prostora, prostituišući se godišnje sa bezbroj srpskih momaka. Merlin primiruje nasilne noćobdije, bahate parajlije, nesrećne usamljenike i napaljene junoše, odvodeći ka sebi energetski naboj, koji bi se inače sručio na devojčice, nezaštićene majke i nemoćne starice. Uz posezanje za oružjem, ta neka nasilna energija bi dovodila i do krvoprolića. Merlin smiruje proključalu krv violentnih Dinaraca i oplemenjuje je ljubavlju. Džoni se vraća kući u Beograd, sa ratišta. Njegovi motivi su na prvi pogled slični: i on bi da smiri uzavrelu krv, ali tako što je pušta kroz otvore na ljudskom telu, koje buši metkom ili nožem. Rasprava o različitim metodama rešavanja konflikata, koje primenjuju Merlin i Džoni.

Popularne pretrage za ovaj film:

dupe od mramora online, dupe od mramora, marble ass, Marble Ass film, dupe od mramora (marble ass) online, merlin i ja besplatan film ceo, MARBLE-ASS-, marble ass online, marble ass movie online free, marble Ass full movie

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas