Metastaze (2009) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:16

Kategorija: Drame и Trileri.

Tagovi: 2009, Franjo Dijak и Rene Bitorajac.

Opis filma/serije Metastaze (2009)

metastaze

„Metastaze“ je hrvatski film iz 2009. godine u režiji Branka Šmita, koji je iste godine osvojio Zlatnu arenu u Puli.

Film govori o odnosima četvorice kvartovskih prijatelja koji se nikako ne mogu uklopiti u društvo. Tu je Filip (Franjo Dijak), lečeni narkoman koji se nakom tri godine rehabilitacije vraća i nalazi staru ekipu. Zatim Dejo (Rakan Rušaidat), sin jugoslovenskog oficira koji je stalno u sukobu sa ljudima kojima duguje novac. Krpa (Rene Bitorajac) je najupečatljiviji lik u celom filmu. On je netolerantni siledžija koji tuče slabije, ali opsednut je fudbalom, Bed Blu Bojsima i kladionicama. Kizo (Robert Ugrina) je verni pratilac ekipe, alkoholičar, emotivac koji svu svoju ljubav poklanja mačkama.

Glavne uloge: Rene Bitorajac, Franjo Dijak, Robert Ugrina, Rakan Rušaidat

Popularne pretrage za ovaj film:

metastaze cijeli film, metastaze film, metastaze ceo film, metastaze online, metastaze film online, metastaze cijeli film online, film metastaze, metastaza film, metastaze online gledanje, metastaze cijeli film za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • super film

  • urke

    super film Rene je the best

  • Vedran Bravo (Stanic)

    Film je i više no super! Kada se danas na tržištu mogu naći razne knjige „sumnjive“ kvalitete, rado bih našao i knjigu „Metastaze“. Siguran san da je (barem u mome gradu) nema za pronaći.
    I, dakako, Krpa (Rene Bitorajac) est numero uno! 🙂

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas