Moj rođak sa sela - domaci filmovi i serije online

Za gledanje filmova neophodno je da imate instaliran Adobe Flash Player.

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Dragan Gagi Jovanovic, Dubravka Mijatovic, Nebojsa Glogovac, Tanasije Uzunović и Vojin Cetkovic.

Opis filma/serije Moj rođak sa sela

moj-rodjak-sa-sela

Ovo je dramska serija sa puno humora i topline, zanimljivih likova i ljudskih odnosa čije je mesto dogadanja uglavnom selo, lepo i slikovito kroz sva četiri godišnja doba, a glavni lik joj je, kako bi rekao njen pisac – sama Srbija. Ona je i lepa i ružna, i smešna i tužna, zavisno od ugla gledanja pojedinih junaka serije na sebe i druge, svoje i tudje probleme.

2001. godine, posle svih naših pojedinačnih i zajedničkih lomova koji su se odrazili na porodicu, brak, pojedinca, društvo, stare i mlade, priča koja se plete punom snagom, bilo da je reč o onima koji su sa sela došli u grad ili onima koji u selu traže pribežište.

Vešto izbegavajući opšta mesta i idealizaciju seoskog života, ali i podsmevanje, ova serija sa toplinom vodi dve paralelne priče: jedna je priča porodice Malešević, a druga njihovog rodjaka, mladog obaveštajca Vranića koji se razočaran iznenada vraća u zavičaj.

Ova dva toka dodiruju se tankom rodjackom niti, igrom slučaja i raznih nepredvidenih okolnosti na koje su ovi ljudi posle svega navikli, tako da nikada nijednom situacijom nisu ni zatečeni ni iznenadjeni, već uporni i žilavi, sa puno snage, duha i humora, doprinose životu koji se probija i odvija jači od svih ideologija, ratova, nesreća i iskušenja.

Popularne pretrage za ovaj film:

moj rodjak sa sela, serija moj rodjak sa sela, MOJ ROĐAK SA SELA, domaca serija moj rodjak sa sela, domace serije moj rodjak sa sela, moj rodjak sa sela online, domaci filmovi moj rodjak sa sela, domaci film moj rodjak sa sela, tv serija moj rodjak sa sela, RODJAK SA SELA

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • ahilbg

  najbolja serija u poslednjih 10a godina. 

 • Marko

  Najbolja u 10god. je Vratice se rode!

  • djordjevic91

   slazem se… 😉

 • Nikola Petrovic

  extra

 • enes ljungblad

  daleko najbolja serija je,,VRATICE SE RODE,,izvrsna glumacka ekipa,i puna dogadjaja iz nase svakodnevnice…

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas