Most na kraju svijeta (2014) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:54

Kategorija: Drame и Trileri.

Tagovi: 2014, Aleksandar Bogdanović, Boro Stjepanović, Jelena Perčin, Nela Kocsis, Sanja Radišić, Slaven Knezović, Slobodan Custic, Vlatko Dulić и Đorđe Kukuljica.

Opis filma/serije Most na kraju svijeta (2014)

Most-na-kraju-svijeta

Rat je završio. Sela bosanskih Hrvata su uništena i oni su nastanjeni u kućama hrvatskih Srba. Posebnom državnom uredbom, u srpske kuće treba da se vrate njihovi vlasnici, a Hrvate koji žive u njima čeka neizvesnost. Javlja se bes i neprijateljstvo.

Netrpeljivost prema Srbima povratnicima oseća se na svakom koraku. Dočekuju ih rafalima iz kalašnjikova. U toj jezivoj atmosferi, nestaje starac Jozo, bosanski Hrvat, i gubi mu se svaki trag. Policajac Filip, i sam nastanjen u srpskoj kući, treba da istraži slučaj. Iako su svi uvereni da je Jozu ubio neki Srbin povratnik, Filip predano počinje istragu ne želeći da veruje pričama. Filip u istrazi otkriva sopstvene demone prošlosti.

Popularne pretrage za ovaj film:

Mali Picici, jebacina, kad je sniman domaćifilm Led, sesta brzina film domac, prva trecina online streaming, lavirint domaci film on line, bespla filmovi, filmovi sa slobodanom custic u ulozi, film svet georgije ubija azdaju, domaci film 2014

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas