Na putu (2010) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2010, Ermin Bravo, Izudin Bajrović, Jasna Beri, Jasna Zalica, Leon Lucev, Marija Kohn, Mirjana Karanovic, Nina Violić, Vanessa Glođo и Zrinka Cvitesic.

Opis filma/serije Na putu (2010)

na-putu

Drama Jasmile Žbanić o Luni koja preispituje život s dečkom Amarom koji se preobratio u gorljivog muslimana. Film u konkurenciji Berlinalea!

Luna (Zrinka Cvitešić) je stjuardesa i živi u sretnoj vezi, punoj ljubavi, s Amarom (Leon Lučev) koji radi kao kontrolor leta na sarajevskom aerodromu. Oboje su izašli iz rata kao siročad, no pokušavaju ostaviti bolnu prošlost iza sebe. Željeli bi imati dijete, ali ga ne mogu začeti zbog Amarovog zdravstvenog problema. Pored toga, Amar ima problem i sa pićem. Na poslu ga zatiču kako pije – te zbog toga dobija suspenziju – što ga vodi u spiralu depresije i očaja. Luna, zajedno sa njihovim zajedničkim prijateljima, Šejlom (Nina Violić) i Dejom (Sebastian Cavazza), pokušava pomoći Amaru, ali on uporno odbacuje terapiju.

Amar jednog dana, sasvim slučajno, sreće Bahriju (Ermin Bravo), starog prijatelja s bojišnice koji je u međuvremenu postao pravi vjernik. Mada se u početku opire Bahrijinim duhovnim savjetima, Amar doživljava duboku promjenu nakon posjeta džamiji i slušanja vjerskog obreda. Iako su Luna i njihovi prijatelji u početku skeptični prema Amarovoj promjeni, ipak im je drago jer je prestao piti. Luna ga još uvijek veoma voli ali je puna sumnji i rezervi prema njegovom novom načinu života, pa i odustaje od tretmana umjetne oplodnje jer osjeća sve veću sumnju u njihovi zajednički obiteljski život. Međutim, na njeno ogromno čuđenje, saznaje da je već trudna…

Popularne pretrage za ovaj film:

Siročad, na putu film, domaći filim, Na putu domaci film, stari domaci filmovi, film na putu, stari domaci filmovi za gledanje, film na putu besplatno gledanje, na putu film online, na putu cijeli film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas