Nacionalna klasa (1979) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:40

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Aleksandar Bercek, Bogdan Diklic, Bora Todorovic, Dragan Nikolic, Gorica Popovic, Milivoje Mića Tomić, Olivera Markovic, Rade Markovic и Vojislav Voja Brajovic.

Opis filma/serije Nacionalna klasa (1979)

Nacionalna klasa (1979)

Mladić iz beogradskog predgrađa, Flojd, (Dragan Nikolić), automobilski trkač u nacionalnoj klasi, u skladu sa svojom strašću, važi i kao veliki ljubavnik. Ali nije u skladu sa njegovim ambicijama da i dalje vozi u nacionalnoj klasi. Da bi prešao u višu klasu, mora da pobedi na važnoj trci, a da bi u tome uspeo mora da odloži služenje vojnog roka. Za to mu služi Mile (Bogdan Diklić), bubrežni bolesnik, koji umesto njega ide na preglede. Međutim, to ne uspeva, kao što ne uspeva ni izbegavanje braka sa „službenom“ devojkom Šiljom (Gorica Popović), koja je zatrudnela. Na kraju, on gubi trku, gubi slobodu, ali dobija prijatelja – na isparaćaj u vojsku dolazi mu samo Mile.

Nacionalna klasa (pun naziv: Nacionalna klasa do 785 ccm) je kultni srpski film snimljen 1979. godine u režiji Gorana Markovića.

Glavne uloge u filmu tumače Dragan Nikolić, Bogdan Diklić, Gorica Popović, Rade Marković, Aleksandar Berček, Olivera Marković, Voja Brajović, Bora Todorović i Mića Tomić.

Popularne pretrage za ovaj film:

nacionalna klasa ceo film, filmovi bore todorovica, Nacionalna klasa, nacionalna klasa online, bora todorovic, netfolm tv nacinalna klasa, netfilm tv nacinalna klasa film, nacionalna klasa ceo film online, nacionalna klasa aleksandar bercek, floid uloge

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • :))))) ((((((:

    COOL

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas