Najlepša je zemlja moja (2012) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:22

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2012, Andrija Nikčević, Danica Ristovski, Ljubomir Bandovic, Miloš Mesarević, Mišel Matičević, Slavko Stimac и Zrinka Cvitesic.

Opis filma/serije Najlepša je zemlja moja (2012)

Najlepsa-je-zemlja-moja

Danica, mlada Srpkinja i njeno dvoje dece Danilo i Vlado žive u malom srpsko-albanskom selu na obali Ibra. Danica tuguje za svojim mužem koji je tragično nastradao u sukobima na Kosovu. Teško ranjeni Albanac Ramiz pronalazi utočište u njenoj kući. Danica je u dilemi, da li da ga preda srpkim snagama ili da pokuša da mu spasi život. Danica i Ramiz su zapravo komšije, on živi sa albanske strane reke, blizu bolnice u kojoj se Danica porodila. A sada, oni su neprijatelji. Skrivanjem i negovanjem Albanca Danica je ugrozila i svoj i život svoje dece. Međutim, njih dvoje se zaljubljuju jedno u drugo uprkos ljubomornoj komšinici Jeleni koja ih prijavljuje srpskim snagama. Ramiz beži. Danilo nestaje. Deca u selu se razboljevaju – a uzrok je municija sa osiromašenim uranijumom koju NATO koristi. Danica sa decom beži iz sela nadajući se da će pronaći Ramiza. Ramiza, greškom, ranjavaju Albanci. Čak i danas je most na Ibru zatvoren. Albanci i Srbi žive razdvojene živote . Posledice rata se i dalje osećaju.

Popularne pretrage za ovaj film:

miki manojlovic hrvacki film, domaći film najlepša je zemlja moja, stimac filmovi, srpski film konj, srpske filmove 2012, slavko štimac филмови, slavko stimac svi njegovi filmovi, Serije od slavka stimca domace, prvi film slavka stimca, partizanski film slavko stimac

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas