Nebeska udica (2000) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:28

Kategorija: Drame и Ratni.

Tagovi: Ana Sofrenovic, Dragan Bjelogrlic, Irfan Mensur, Ivan Jeftovic, Katarina Žutić, Nebojsa Glogovac, Neda Arneric, Nikola Djuricko, Nikola Kojo и Nikola Pejakovic.

Opis filma/serije Nebeska udica (2000)

nebeska-udica

Film priča o nekim ljudima u Srbiji koji treba da se suoče sa posledicama rata. Većina njih još ne treba da idu u vojsku, ali moraju da žive izmedju ruševina bombi koje padaju skoro svakodnevno.

Iako je moto preživljavanje tih dana, oni teže da žive što je moguće normalnije i da prkose ružnoj strani rata – izgleda da svaki od njih ima neku svoju.

Jednog dana nekome padne na um da napravi košarkaški koš. Mada je ideja u početku prihvaćena kao suluda u takva vremena, uskoro sva omladina pa i stariji svet – roditelji i drugi posmatrači stvari koje se odigravaju na ulicama – kao i suparnička ulična banda, bivaju privučeni idejom.

Uloge: Nebojša Glogovac, Ana Sofrenović, Ivan Jevtović, Katarina Žutić, Nikola Kojo, Sonja Kolačarić, Dragan Bjelogrlić, Irfan Mensur, Nikola Djuričko, Nikola Pejaković, Milena Dravić, Miodrag Radovanović-Mrgud, Neda Arnerić SPECIJALNI GOSTI: Saša Obradović, Dejan Bodiroga, Željko Rebrača i Željko Obradović

Popularne pretrage za ovaj film:

nebeska udica film, nebeska udica ceo film, nebeska udica online, film nebeska udica, domaci film nebeska udica, nebeska udica ceo film za gledanje, domaci film nebeska udica ceo film, nebeska udica, nebeska udica film za gledanje, irfan mensur filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • MrKobaz97

  Jedan od nasih najboljih filmova
  Kako sam stariji sve vise shvatam pojentu
  i nekako mi se stvara tuga u srcu za sve sto je NATO ucinio nasem narodu
  i sto i dalje cini.
  Po meni jako tuzan i uvek placem jbg.

 • Milan

  super je film

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas