Nebo iznad krajolika (2006) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:23

Kategorija: Komedije.

Opis filma/serije Nebo iznad krajolika (2006)

nebo-iznad-krajolika

Nebo iznad krajolika je komedija bosanskohercegovačkog režisera Nenada Đurića iz 2006. godine.

Film prikazuje mladu Francuskinju Deboru, zaposlenicu Francuske Ambasade u Bosni i Hercegovini, koja sa nekoliko ljudi iz lokalnog osoblja odlazi na izlet na Olimpijske planine u okolini Sarajeva. Zajedno sa momkom upušta se u avanturu paraglidinga, ali nesretnim slučajem završava visoko u planinama Bosne. Debora „pada s neba“ i tako susreće mladog bosanskog seljaka Mehmeda koji napasa kravu na vrhu planine Bjelašnice. Mehmed pokušava pomoći Debori tako što će pronaći telefon i vratiti Deboru u Sarajevo.
Debora i Mehmed na putu ka Sarajevu

Debora i Mehmed, koji inače ne razumiju jedno drugo te se sporazumijevaju rukama i nogama, upadaju u niz humorističnih situacija na putu ka Sarajevu.

Uloge: Audrey Hamm, Aleksandar Seksan, Haris Burina. Nada Đurevska, Jasna Diklić

Popularne pretrage za ovaj film:

nebo iznad krajolika ceo film, nebo iznad krajolika cijeli film, nebo iznad krajolika, domaci film nebo iznad krajolika, nebo iznad krajolika film online, film nebo iznad krajolika, nebo iznad krajolika film za gledanje, nebo iznad krajolika domaci film, nebo iznad krajolika online, nebo iznad krajolika cijeli film online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Amel Zenica

    najbolji ste sajt domacih filmova

  • dare.prijedor

    odlican film, valjanje od smijeha.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas