Nepobedivo srce - domaci filmovi i serije online

Za gledanje filmova neophodno je da imate instaliran Adobe Flash Player.

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Ivan Bosiljcic, Ljubomir Bulajic, Natasa Ninkovic, Nela Mihailovic, Predrag Ejdus, Sloboda Mićalović и Vanja Milancic.

Opis filma/serije Nepobedivo srce

nepobedivo-srce

Serija „Nepobedivo srce“ zajedno sa „Ranjenim orlom“ i „Grehom njene majke“ čini svojevrsnu trilogiju nastalu po romanima poznate srpske spisateljice Milice Jakovljević, Mir-Jam, a realizovanu od iste autorske ekipe. Po motivima njenog romana, scenario je napisao Zdravko Šotra. U osnovi priče je nemoguća ljubav između siromašnog mladića iz provincije, diplomiranog pravnika bez posla i talentovanog pevača i bogate i tankoćutne naslednice direktora i vlasnika banke.

Radnja serije smeštena je u romantične tridesete godine 20-og veka i govori o nemogućoj ljubavi između siromašnog mladića iz provincije, Miroslava Balšića i bogate, razmažene naslednice direktora i vlasnika banke, bivše pijanistkinje Milene Novaković.
Njihova ljubav, prema raznim parametrima koji su bili važeći u to vreme nikako ne može uspeti, te njih dvoje prolaze kroz razne peripetije.

Miroslav Balšić je nezaposleni diplomirani pravnik koji uz traženje posla u svom zanimanju peva po kafanama kako bi se izdržavao. I taman kad mu se učini da je njegova situacija bezizlazna te da nema nikakve nade da će dobiti posao, dobija pismo iz jednog grada u provinciji, u kojem ga direktor banke, po preporuci, poziva da bude učitelj njegovom sinu koji ima problema u školi, pa ako to uspešno riješi, zaposliće ga u svojoj banci kao pravnika.

Popularne pretrage za ovaj film:

nepobedivo srce ceo film, domaci film nepobedivo srce, nepobedivo srce film, film nepobedivo srce, nepobedivo srce online gledanje, nepobedivo srce online, nepobedivo srce, serija nepobedivo srce besplatno gledanje, domaca serija nepobedivo srce za gledanje, vanja milancic

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas