Ni na nebu ni na zemlji (1994) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:44

Kategorija: Drame.

Tagovi: Aleksandar Bercek, Bogdan Diklic, Bojana Maljević, Branislav Lecic, Branka Pujic, Dragan Gagi Jovanovic, Dragan Nikolic, Ivan Zarić, Josif Tatic, Maja Sabljic, Nenad Jezdic, Sonja Savic, Svetozar Cvetkovic и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Ni na nebu ni na zemlji (1994)

ni-na-nebu-ni-na-zemlji

Film se bavi sudbinom grupe prijatelja u četvrtoj deceniji života, suviše stari da bi počinjali ponovo negde napolju, a suviše mladi da bi ostali i istrunuli. Radnja ove srpske drame primarno prati depresivnog arhitektu u Beogradu početkom devedesetih godina 20. veka, dok luta u potrazi za budućnošću u zemlji u kojoj u budućnost više ne postoji. Nikola je u tridesetim godinama. Nadimak „Šampion“ zaradio je jer se ranije bavio trkama glisera. On živi pristojan život kao slobodni arhitekta i njegov stan je prostran i udoban. Ipak, uvek je zadubljen u misli, čak i kad se pije u lokalnim klubovima sa svojim drugovima, takođe mladim, visoko obrazovanim ljudima na margini društva, koji ne uspevaju da se snađu u vremenu i društvu u kome žive.

Popularne pretrage za ovaj film:

ni na nebu ni na zemlji ceo film, ni na nebu ni na zemlji film, maja sabljic, ni na nebu ni na zemlji film online, ni na nebu ni na zemlji online, film ni na nebu ni na zemlji, domaci film ni na nebu ni na zemlji, film ni na nebu ni na zemlji online, film ni na nebu ni na zemlji za gledanje, ni na nebu ni na zemlji film za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas