Ničiji sin (2008) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:37

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2008, Alen Liverić, Biserka Ipša, Daria Lorenci, Goran Grgić и Mustafa Nadarević.

Opis filma/serije Ničiji sin (2008)

Ničiji sin

Krimić u režiji Arsena Antona Ostojića o bivšem rock-pjevaču i ratnom vojnom invalidu koji kroz ucjenu otkrije dugo skrivanu obiteljsku tajnu.

Ivan (Alen Liverić) je bivši rock-pjevač i ratni vojni invalid koji je u Domovinskom ratu izgubio obje noge. I dok se Ivan suočava s propalim brakom i neizvjesnom budućnošću, njegov je otac Izidor (Mustafa Nadarević) kandidat na parlamentarnim izborima. Kao nekadašnji politički zatvorenik Izidor računa na pobjedu, ali mu kampanju poremeti dolazak srpskog izbjeglice Sime koji ga je u bivšem režimu i uhitio. Ucjenjujući Izidora tajnom iz prošlosti, Simo počne utjecati i na Ivana.

Popularne pretrage za ovaj film:

niciji sin film, ničiji sin, domacifilmovi video, mustafa nadarvic, niciji, mustafa nadarević филмови и tv емисије, mustafs nadarevic noviji filmovi, najboljši film mustafe nadarevića, domaci film narikace, ničiji sin cijeli film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas