Nije lako s muškarcima (1985) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:32

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Ana Simić, Boro Stjepanović, Branka Katic, Dubravka Mijatovic, Ljubisa Samardzic, Milena Dravic, Milivoje Mića Tomić, Taško Načić и Velimir Bata Zivojinovic.

Opis filma/serije Nije lako s muškarcima (1985)

nije-lako-s-muskarcima-film

Mladoj, razvedenoj ženi sa tri kćeri i to sve tri u pubertetu, život ni malo nije lak. Sama zarađuje za izdržavanje porodice, trudi se da bude dobra majka, ocu svoje dece prijateljica, da i domaćem ljubimcu, ogromnom psu, pruži toplinu doma. U toj trci ona zaboravlja da je žena i to privlačna. Jedno letovanje uneće mnoge novine u život ove porodice od četiri žene i jednog psa.

Glumci: Ana Simić – kao Ana, Bora Todorović Boro Stjepanović – kao konobar Branka Katić – kao Tanja Dubravka Mijatović – kao Milica Ljubiša Samardžić – kao doktor Milena Dravić – kao Gorgana Diklić Milivoje (Mića) Tomić – kao gospodin Dimitrijević Taško Načić – kao recepcionar Velimir (Bata) Živojinović

Popularne pretrage za ovaj film:

nije lako sa muskarcima, nije lako sa muskarcima ceo film, nije lako s muskarcima, nije lako sa muskarcima film, nije lako s muskarcima ceo film, nije lako s muskarcima film, film nije lako sa muskarcima, nije lako sa muskarcima online, nije lako sa muskarcima ceo film za gledanje, nije lako s muskarcima online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas