Noć u kući moje majke (1991) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Drame.

Tagovi: Danica Maksimovic, Faruk Begoli, Igor Pervić, Ljubisa Samardzic, Olja Bećković, Petar Bozovic и Stole Arandjelovic.

Opis filma/serije Noć u kući moje majke (1991)

noc-u-kuci-moje-majke

Noć u kući moje majke je filmska priča o ljubavi dvoje mladih u kontekstu jugoslovenske stvarnosti, njenog društvenog i državnog rasula. U trenucima raspada jedne ideologije i traganja za novim egzistencijalnim i moralnim vrednostima društva, dvoje mladih – Borko i Nataša, pokušavaju se nametnuti životu, osvojiti svoju sreću, ali u okruženju tragičnih sukoba razaraju svoje živote i sudbine. Film o ljubavi, nadanju, stradanju i moralu. Film o razaranju života, ali i njegovoj obnovi.

Uloge: Igor Pervic, Zamreta Ibrahimovic, Ljubiša Samardžic, Danica Maksimovic, Faruk Begoli, Petar Božovic, Stole Arandelovic, Olja Beckovic

Popularne pretrage za ovaj film:

noc u kuci moje majke, olja beckovic u filmu, noc u kuci moje majke ceo film, olja bećković, VANBRACNA PUTOVANJA OLJA BECKOVIC, film noc u kuci moje majke, stole arandjelovic, stole arandjelovic filmovi, stole aranđelović, noc u kuci moje majke film za gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas