O Gringo (2011) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:30

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2011.

Opis filma/serije O Gringo (2011)

O Gringo

Film Darka Bajica koji se bavi nesvakidasnjom karijerom Dejana Petkovica-Ramba koji je slavu stekao igrajuci bas u zemlji fudbala – Brazilu. Tamo je postao legenda.

O Gringo ili Stranac, je dokumentarni film o životu i karijeri Dejana Ramba Petkovića, našeg proslavljenog fudbalera u dalekom Brazilu. Dejan Rambo Petković je postao fudbalska legenda Brazila, pošto nije Brazilac prozvali su ga Gringo.

Ovaj domaći dokumentarni film opisuje kako jedan talentovan, istrajan, uporan i vredan fudbaler gradi karijeru u zemlji koja je najveći izvoznik fudbala i fudbalera. Dejan Petković – Rambo je ostavio dubok trag u brazilskom klupskom fudbalu igrajući za klubove kao što su Santos, Flamengo, Vasco de Gama.

U filmu se pojavljuju slavni igraci kao sto su: Zagalo, Ziko, Andreade, Adriano, Julio Cezar, Bruno i drugi mnogobrojni saigrači, treneri, prijatelji, fudbalski stručnjaci i članovi porodice. Film je snimljen u srpsko-brazilskoj koprodukciji.

Popularne pretrage za ovaj film:

o gringo ceo film, O Gringo, o gringo ceo film online, o gringo online, o gringo film online, o gringo film, film o gringo za gledanje, film o gringo, gringo film, O Gringo film Darka Bajica

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • disqus_exBsgg5TTs

  Odlicen e.Pozdrav od Makedonija

 • darko

  film extra

  • lukas

   extra film , a ti Srbijo, stidi se !!!

 • darko

  super

 • sheckey

  Nema tona !!!

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas