Odumiranje (2013) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 109

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2013, Boris Isakovic, Branislav Trifunovic, Dara Džokić, Emir Hadzihafizbegovic и Jasna Đuričić.

Opis filma/serije Odumiranje (2013)

Odumiranje (2013)

Posle nekoliko mučnih godina života u Beogradu, Janko se vraća u svoje zabito i, ljudima opustelo, planinsko selo sa namerom da proda zemlju i ode u Švajcarsku, verujući da će se tako izbaviti nevolja i konačno izboriti za svoje mesto pod suncem.

Njegova usamljena majka Milica koja već dugo živi u nadi da će se Janko vratiti, dovesti ženu i osnovati porodicu, ne samo da će se njegovoj nameri usprotiviti, nego će i učiniti sve da njen sin od te namere odustane.

Pomaže joj Strahinja, zanesenjak, ali i čovek prepun snage i volje za životom, koji je posle tragične smrti sina zatvorio seosku kafanu, čija se ćerka od tada propila, a žena, kao po kazni, prestala da govori.

I pored toga što će Milica, snagom majčinske ljubavi, ubeđivati Janka da ostane i pokuša da živi na svojoj zemlji i od svoje zemlje, i pored Strahinjine ponude da zajedno otvore kafanu a zaradu podele, Janko neće odustati od svog plana.

Spreman je da učini sve – čak i da proda očev grob.

Popularne pretrage za ovaj film:

odumiranje film, domaci film odumiranje, filmovi domaci film ceo, odumiranje, odumiranje film online, odumiranje film za gledanje, filmovi hadzihafizbegovica, branislav trifunovic filme, film dumaci odumiranje, domaci tv film odumiranje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • Lenka

  никакав филм

 • Jovana

  Je l` zna neko u kom kraju je sniman film? Unapred hvala! 🙂

  • Jaa

   Zlatibor

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas