Ono kao ljubav (2009) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Bojana Stefanović, Branka Petrić, Davor Perunović, Jelena Trninić, Jovana Malešević, Kristina Radenković, Ljubomir Bandovic, Milos Vlalukin, Natasa Markovic, Nikola Kojo, Sergej Trifunovic, Slobodan Pavelkić, Sonja Kolacaric, Srdjan Miletic, Srdjan Timarov, Vesna Trivalic и Vlastimir Đuza Stojiljković.

Opis filma/serije Ono kao ljubav (2009)

Ono kao ljubav TV serija

„Ono kao ljubav“ je srpska televizijska serija snimana tokom 2009. godine.

Braca (građevinar, Bosanac) i Mimi (life-coach kako god to ko protumačio) doseljavaju se u novu zgradu. Njihove prve komšije su Srđan, ne tako uspešni glumac i još manje uspešni vlasnik kafića „Hipnotisano pile“ u prizemlju zgrade i njegova devojka Nađa, manekenka.

Braca i Mimi prilikom useljenja prave mnogo buke, a čuju se i neki neartikulisani zvukovi oko kojih će Nađa isplesti čitavu misteriju. Ipak, sve je dobro što se dobro svrši, u ovom slučaju u Srđanovom lokalu gde se sklapaju nova prijateljstva a gde ćemo upoznati i konobara Džonija, muzičara u pokušaju.

Ima i on svoju tihu patnju, zgodnu menadžerku Milicu koja ga konstantno odbija ali suprotnosti se privlače.

U svakoj epizodi pojavljuje se i gost iznenađenja…

Popularne pretrage za ovaj film:

nikola kojo филмови, davor perunović, slobodan pavelkic, film nikola kojo n, novi film Nikole Kojo, ono kao ljubav online, ono kao ljubav serija besplatno gledanje, ono kao ljudav film, serija ono kao ljubav besplatno gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas