Pad u raj (2004) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:29

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Ana Sofrenovic, Biljana Srbljanovic, Bogdan Diklic, Branka Katic, Domaci filmovi 2004, Goran Danicic, Lazar Ristovski, Ljubomir Bandovic, Nikola Pejakovic, Olivera Markovic, Predrag Ejdus и Slobodan Boda Ninkovic.

Opis filma/serije Pad u raj (2004)

pad-u-raj-film

Pad u raj je priča o bizarnom srpskom ludaku (Lazar Ristovski) koji je oborio „avaks“ sa krova svoje kuće — jer ga je navodno nerviralo što njegova sestra (Branka Katić) pozira pilotima neprijateljskog aviona. On otima pilota (Sajmon Lindon) i ne zna šta bi s njim. Pilot pokušava da pobegne na različite načine, ali ne uspeva. Na kraju priče, pilot se spasava i sve ima srećan kraj.

Filmska priča govori o nesrećnim događajima koji su zadesili Jugoslaviju 1999. godine, ali kroz oči jednog lucidnog patriote, igra ga Lazar Ristovski, koji sasvim sam pokušava da reši rat. Možda bi se moglo reći da se radi o crnohumornoj priči. Ipak, ona u velikoj meri oslikava karakter čoveka ovog podneblja kad se nađe u bezizlaznoj situaciji, a život traži rešenja i izlaze na ovaj ili onaj način. Kod našeg junaka to je bilo – na njegov način. Snimanje filma počelo je u leto 2003. godine.

Zanimljivo je da je scenario o bombardovanju Beograda nastao 1995. godine, čak četiri godine pre stvarnog događaja, i da su uloge od početka bile namenjene Lazaru Ristovskom i Branki Katić.

„Pad u raj“ je srpski film napravljen 2004. godine u režiji Miloša Radovića. Glavne uloge tumače Lazar Ristovski, Branka Katić, Sajmon Lindon, Olivera Marković, Bogdan Diklić, Predrag Ejdus, Nikola Pejaković, Jovana Milovanović, Tim Maršal, Ana Sofrenović, Slobodan – Boda Ninković, Goran Daničić, Ljubomir Bandović, Miodrag Popov i Biljana Srbljanović.

Popularne pretrage za ovaj film:

jebacki filmovi, besplatna erotika, erotski trileri, erotski filmovi besplatno, erotski film za gledanje, domaci filmovi 2004, besplatni erotski filmovi za gledanje, erotski filmovi gledanje, erotski trileri za gledanje, erotski klipovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas