Paja i Jare (1973) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:42

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Miodrag Petrovic Ckalja, Pavle Vujisić, Radmila Savicevic и Taško Načić.

Opis filma/serije Paja i Jare (1973)

paja-i-jare

Paja i Jare, kako su lenji da uče, odlučuju da postanu privatni auoprevoznici – kamiondžije. U nedostatku para, potrebno je mnogo dovitljivosti da krenu u posao sa starim kamionom koji ima pogon, ne na benzin nego na „šporet za drva“. Vozeći se tako sa svojom „parnom mašinom“ po cestama doživljavaju niz komičnih situacija. Posle mnogih peripetija, shvate da im je ipak najboljebilo u njihovom bivšem preduzeću, vraćaju se, zajednicki uče,završavaju školu i ponovo odlaze na putovanje sa svojom hladnjačom.Čkalja i Pavle Vujisić su ovom filmu odigrali uloge po kojima ih pamte sve generacije odrasle zadnjih 40 godina.Kasnije su kao nastavak snimljene 2 serije i još jedan igrani film.

Uloge: Miodrag Petrovic-Ckalja, Pavle Vujisic, Radmila Savicevic, Slavka Jerinic, Tasko Nacic, Lepa Lukic…

Popularne pretrage za ovaj film:

paja i jare, paja i jare film, film paja i jare, igrani filmovi za gledanje, paja i jare ceo film za gledanje, paja i jare film za gledanje, domaci filmovi paja i jare, pajo i jare ceo film, ckalja i paja, pajo i jare

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • Milomir Stankovic

  Postovani

  Hteo bi da pogledam film komediju. Radnja se odigrava u jednom dvoristu na obali reke. Tu zivi jedna porodica. Koja god gosca dodje u posetu. Jedan stariji covek joj udara prst u zadnjicu.

  Neznam kako se zove film. Znam da tu igra Bogdan Diklic.

  Pomozite mi da saznam kako se zove film.

 • admin

  Poštovani Milomire,

  Težak zadatak ste mi zadali. Dosta filmova sam pogledao, posebno sa Diklićem, ali ne mogu da se koji je u pitanju. Možda nam pomogne neko od posetilaca 🙂

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas