Poslednji krug u Monci (1989) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:43

Kategorija: Akcioni и Drame.

Tagovi: Bata Paskaljevic, Branko Cvejić, Danilo Bata Stojković, Danilo Lazovic, Dragan Maksimović, Dragan Nikolic, Dušan Prelević, Dušica Žegarac, Goran Sultanovic, Ivana Žigon, Jelena Žigon, Josif Tatic, Ljubomir Cipranic, Miodrag Miki Krstović, Nikola Djuricko, Olivera Markovic, Petar Kralj, Predrag Ejdus, Sanja Radmilović и Vesna Stanojevic.

Opis filma/serije Poslednji krug u Monci (1989)

Poslednji krug u Monci

Priča o autsajderu koji je sedam godina proveo u zatvoru zbog pljačke. Večiti pobunjenik, nezadovoljan sistemom i ljudima koji ga okružuju, želi da uspostavi put sopstvene pravde.

Kao član beogradske mafije, posle još jedne neuspešne pljačke, zbog izdaje, ponovo je u zatvoru. Uspevši da pobegne, prinuđen je da napusti zemlju i jedine dve osobe koje ga vole, devojku i majku. Odlazi u Italiju i nakon uspešne osvete postaje šef jugoslovenskih mafijaša u celoj Italiji. Najzad je našao svoj put pravde, slave i bogatstva, ali ne i ljubavi. To je jedino što ga čeka u Beogradu. Upravo je završio veliki posao sa drugom za trke u Monci. Međutim, on neće moći da vidi poslednji krug u Monci.

Popularne pretrage za ovaj film:

poslednji krug u monci ceo film, poslednji krug u monci, poslednji krug u moncl yu tubr, domaci film poslednji krug u monci, poslednji krug u monci online, film poslednji krug u monci, poslednji krug monci, poslednji krug u monci domaći film lnternet, poslednji krug u monci ceo film hd, poslednji krug u monci ceo film online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas