Povratak (2017) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:30

Kategorija: Drame.

Tagovi: 2017, Aleksandar Simić, Bora Đorđević, Dubravka Mijatovic, Gorjana Janjić, Ivana Milovanović, Jana Jakšić, Marija Marka Hlebjan, Marko Adžić, Milorad Mandic Manda, Predrag Jakšić, Rada Djuricin, Radivoje Bukvic, Vesna Stanojevic и Vladimir Kerkez.

Opis filma/serije Povratak (2017)

Povratak (2017)

Film Povratak je svojevrsna psihološka studija, ispričana trilerskim žanrovskim obrascem, o povratniku koji nakon 40 godina dolazi u rodni kraj u kome više nema nikog svog. Za njim, iz Amerike, dolaze njegovi prijatelje ne bi li ga vratili nazad, a malo selo u Vojvodini postaje živo kao nikada do tada. Uz krivicu da je u Srbiji ostavio i izneverio one koji su ga podigli, a u Americi nije uspeo da zaštiti svoju novu porodicu, junak, rastrgnut sumnjom, nesposoban je da objektivno sagleda stvarne događaje oko sebe, lakše prihvatajući neverovatne nego očigledne odgovore, ne znajući, pri tome, ni da li se vraća kući time što dolazi u zavičaj ili time što će se iz zavičaja vratiti tamo gde je i proveo čitav život – u tuđinu.

Popularne pretrage za ovaj film:

domace serije 2017, радивоје буквић филмови

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas