Povratak otpisanih (1976) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:28

Kategorija: Ratni.

Tagovi: Aleksandar Bercek, Aljosa Vuckovic, Boro Stjepanović, Dragan Nikolic, Dragomir Bojanić Gidra, Milan Lane Gutovic, Milena Dravic, Pavle Vujisić, Velimir Bata Zivojinovic, Vojislav Voja Brajovic и Zlata Petković.

Opis filma/serije Povratak otpisanih (1976)

povratak-otpisanih

Povratak otpisanih je jugoslovenski ratni film iz 1976. godine. Film je nastao zbog velike popularnosti istoimene serije, i predstavlja nastavak filma „Otpisani“. Scenario za film su napisali Dragan Marković i Gordan Mihić, a režirao ga je Aleksandar Đorđević u leto 1944, Prle i Tihi, mladi ali već iskusni partizanski borci, zajedno s Jocom, starim i ćudljivim radio-operatorom, dobijaju zadatak da se probiju u Beograd koji je još uvek pod okupacijom. Gestapo i Specijalna policija čekaju svoju priliku da ih uhvate još od 1941. godine.

Uloge: Dragan Nikolić, Vojislav Brajović, Pavle Vujisić, Aleksandar Berček, Zlata Petković, Aljoša Vučković.

Popularne pretrage za ovaj film:

povratak otpisanih ceo film, otpisani film, otpisani ceo film, otpisani ceo film za gledanje, film otpisani, film povratak otpisanih, otpisani film za gledanje, domaci film otpisani, domaci film povratak otpisanih, povratak otpisanih film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • zarkoarsic

  odlican  je
   

 • zarkoarsic

  odlican  je
   

 • zarkoarsic

  odlican  je
   

 • zarkoarsic

  odlican  je
   

 • veve

  dobar film

 • Ljubomir Jovanovic

  Film je dobar ali nijwdan nije di kraja.

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas