Profesionalac (2003) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:35

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Aljosa Vuckovic, Bora Todorovic, Branislav Lecic, Domaci filmovi 2003, Dragan Gagi Jovanovic, Gorica Popovic, Josif Tatic, Miodrag Miki Krstović, Natasa Ninkovic и Sergej Trifunovic.

Opis filma/serije Profesionalac (2003)

profesionalac

Nalazeći se pred sutonom svog života, tajni agent bivše države odlucuje da se ispovedi i to čoveku kojega je tajno pratio, prisluškivao zadnjih 10 godina na svakom koraku. Izmedu „profesionalca“ i „objekta“ dolazi do sukoba „istina“, jer svaki od njih ima svoju istinu i nijedna nije za osporiti. Film koji ne ostavlja ravnodušnim i obavezno treba pogledati.

Teodor Teja Kraj je bio borac za demokratiju 1990-ih godina, profesor na univerzitetu, pisac, boem. Sad je upravnik jedne velike izdavačke kuće. Kada je izbio štrajk radnika u kompaniji na čijem je čelu shvata da je u problemu i da izvojevana demokratija nije onakva kavu je zamišljao. U pauzi između pregovora sa sindikalcima, na vrata kancelarije ulazi čovek koji se predstavlja kao Luka Laban. Luka Laban je bivši agent državne bezbednosti, a sada po penzionisanju prinuđen je da taksira. Luka priznaje Teji da je svih ovih godina imao zadatak da ga prati i po potrebi likvidira. Teja i Luka se prisećaju nekih zajedničkih uspomena, iako se pre toga nisu nikad videli, jer je Luka uvek bio negde tu ali za Teju nevidljiv. Luka Teji vraća njegove stvari koje je godinama skupljao i govori mu kako je trebao da ga ubije ali nije imao srca, još jedan razlog za to je bila Tejina romansa sa Lukinom ćerkom.

Uloge: Bora Todorović, Branislav Lečić, Nataša Ninković, Dragan Jovanović, Josif Tatić, Miodrag Miki-Krstović, Sergej Trifunović, Gorica Popovic, Aljosa Vuckovic, Milos Stojanovic

Popularne pretrage za ovaj film:

domaci filmovi, besplatno gledanje domacih filmova, online filmovi, www domaci filmovi za gledanje, profesionalac film, besplatno skidanje domacih filmova, natasa ninkovic filmovi, bora todorovic filmovi, besplatno domaći filmovi film, domaći film profesionalac

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas