Promeni me (2007) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:36

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Andrija Milošević, Dara Džokić, Dejan Lutkic, Dragan Nikolic, Ivana Popović, Milorad Mandic Manda, Milutin (Mima) Karadzic, Mira Banjac, Mladen Nelevic, Neda Arneric, Viktor Savic и Vlastimir Vlasta Velisavljević.

Opis filma/serije Promeni me (2007)

Promeni me (2007)

Ugledni beogradski stomatolog živi u skladnom braku. Njegovi drugari sa sindromom „puberteta u odjavi“, kako neki nazivaju krizne muške godine kada se intenziviraju pokušaji da se ostane mlad, kod našeg junaka izazivaju prezir i ljutnju. On je ostvaren i zadovoljan čovek. Međutim, dogodi mu se ljubav kad je nije očekivao, kad je mislio da je potpuno imun na takvu senzaciju. I, on hoće da se primeni ne bi li savladao emotivni i erotski izazov. Odustaje od sebe samog da bi postao neko drugi.

Jedna devojka s vezom u krizi, s ambicijama da bude samostalna i emancipovana, sreće junaka svoje priče i postaje motiv njegovih promena. Jedna zrela i lepa žena je u situaciji da izabere između čoveka s kojim je živela 25 godina, ali koji ju je prevario, i neželjene, ali primamljive slobode. „Promeni me“ je film o njihovim promenama.

Popularne pretrage za ovaj film:

film promeni me, VIDEVO KIPOVI NEDA ANERIC, andrija milosevic novi film, milorad mandić филмови, miodrag mandic, mira banjac филмови, film neda, promeni me film za gledanje, svi filmovi sa mimom karadzic, viktor savic филмови

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas