Ranjena zemlja (1999) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Drame.

Tagovi: Dragan Gagi Jovanovic, Ljubomir Bandovic, Nebojsa Glogovac, Olivera Markovic, Petar Kralj, Velimir Bata Zivojinovic, Vera Cukic и Žarko Laušević.

Opis filma/serije Ranjena zemlja (1999)

ranjena-zemlja

Priča prati zbivanja u jednom beogradskom skloništu za vreme bombardovanja. Sudbine ljudi, žena i dece, izmeštenih iz svojih svakodnevnih života, prepliću se sa potresnim dokumentarnim svedočanstvima koje jedan TV reporter, čiji su dete i žene u skloništu, beleži širom razorene i opustošene Srbije. U teskobnoj atmosferi podzemnog skloništa, odvijaju se drame, rađaju se ljubavi i prijateljstva, broje se oboreni avioni i projektili, iščekuju vesti o sinovima na frontu, smenjuju se strepnja, nada i očajanje i sve to, obojeno posebnim humorom, sliva se u veliku metaforu o jednoj ranjenoj zemlji.

Popularne pretrage za ovaj film:

ranjena zemlja ceo film, vera ćukić, vera cukic filmovi, ranjena zemlja domaci film, ranjena zemlja online, domaci film ranjena zemlja, ranjena zemlja film za gledanje, Ranjena zemlja, ranjena zemlja film, svi filmovi zarka lausevica za gledanje youtube

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • MG

    Vredi pogledati

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas