Rekvijem za gospođu J. (2017) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:31

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2017, Boris Isakovic, Danica Nedeljković, Jovana Gavrilović, Mira Banjac, Mirjana Karanovic, Srdjan Todorovic и Vučić Perović.

Opis filma/serije Rekvijem za gospođu J. (2017)

Rekvije za gospođu J. (2017)

Na dan smrti zeca, kućnog ljubimca, Gospodja J, skromna sredovečna žena, bivša administrativna službenica, odlučuje da sahrani zeca, opere sudove, ode u prodavnicu, pronadje stari porodični pištolj. Njime će se ubiti, na godišnjicu kada je umro njen muž. Za 5 dana. Gospodja J je odlučila da ode do kamenoresca i plati svoju sliku na nadgrobnom spomeniku, vrati pozajmljenu stolicu komšinici sa prvog sprata, prvi put vidi hiper-market u kome njena starija ćerka Ana radi, pokaže svojoj mladjoj ćerki Koviljki kako da se brani, podigne otpremninu iz propale fabrike u stečaju i ispravi slovnu grešku u svom imenu u krštenici. Gospodja J je sve to odlučila. Ali da bi sve to započela potrebna joj je samo jedna overena potvrda – uverenje o radnom stažu za poslednjih 20 godina. U Zemlji koja upravo prolazi kroz tranziciju i sveobuhvatnu reformu administracije, to će biti jako komplikovano. Jer živeti u tranziciji je komplikovano. Umreti je još komplikovanije.

Popularne pretrage za ovaj film:

crtani film domaci zika todorovic, filmovi sa zikom todorovićem, filmovizija srdzan todorović, Marijana karanovic gola, novi domaci film srdjan todorovic, srdan todorovic svi filmoi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas