Rode u magli 1 i 2 (2009) - domaci filmovi i serije online

Za gledanje filmova neophodno je da imate instaliran Adobe Flash Player.
loading...

Trajanje filma: 01:12

Kategorija: Drame.

Tagovi: Branimir Brstina, Dragan Bjelogrlic, Goran Radaković, Nada Sargin, Nikola Djuricko, Nikola Ristanovski, Radoslav Milenkovic и Srdjan Todorovic.

Opis filma/serije Rode u magli 1 i 2 (2009)

rode-u-magli

Reč je o filmu iz dva dela u kome čemo ponovo sresti junake prvog dela serije, ovoga puta u jednoj za njih poznatoj, ali ipak vrlo čudnovatoj situaciji. Iz magle koja je u prednovogodišnjim danima okovala selo Baranda u kome naši junaci žive mirnim životom, iznići će prava strava, u obliku prošlosti koja je došla da uzme svoj danak. Tajanstveni stranac uzburkaće mirno banatsko selo i miran život kojim sada žive poznati likovi. Švaba, Marina, Ekser, Dule i drugi, suočiće se sa ogromnim iskušenjem koje stiže iz sveta kome su i sami nekada pripadali. Iako promenjeni, videćemo kako će uspeti da se izbore za život kakav žele.

Glavne uloge: Nikoli Ðuričku, Srđanu Todoroviću, Draganu Bjelogrliću, Nadi Šargin, Branimiru Brstini, Goranu Radakoviću, Radoslavu Milenkoviću… Gost „novogodišnjeg specijala“ biće i velika zvezda makedonskog glumišta Nikola Ristanovski.

Popularne pretrage za ovaj film:

rode u magli, rode u magli ceo film, rode u magli online, rode u magli 1, rode u magli online gledanje, rode u magli film, rode u magli 2, film rode u magli, rode u magli 1 besplatno gledanje, rode u magli besplatno gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas