Saga o tri nevina muškarca (2017) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:30

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2017, Danica Maksimovic, Eva Ras, Frano Lasić, Ivan Bekjarev, Ljubomir Bulajic, Luka Raco, Marija Stokić, Mirjana Gavrilović, Momcilo Otasevic, Nebojsa Glogovac, Slavko Sobin и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Saga o tri nevina muškarca (2017)

Saga o tri nevina muškarca (2017)

Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks.

Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Tri momka će pokušati sve moguće i nemoguće. Ovo je do sad bila tabu tema, ali od sada će probleme rešavati roditelji, stričevi, uža i šira rodbina. Do suza će vas nasmejati njihove dogodovštine i situacije kroz koje prolaze ne bi li privoleli svoje devojke na seks.

Popularne pretrage za ovaj film:

film danice maksimović video, nebojsa glogovac novi film 2017, bosnatube com horori, bubasinter film za gledanje, domaci filmovi nebojse glogovca, film danica maksimovic, filmovi smesni, smesni domaci filmovi, žikina dinastija 1 dio

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas