Saga o tri nevina muškarca (2017) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:30

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2017, Danica Maksimovic, Eva Ras, Frano Lasić, Ivan Bekjarev, Ljubomir Bulajic, Luka Raco, Marija Stokić, Mirjana Gavrilović, Momcilo Otasevic, Nebojsa Glogovac, Slavko Sobin и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Saga o tri nevina muškarca (2017)

Saga o tri nevina muškarca (2017)

Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks.

Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Tri momka će pokušati sve moguće i nemoguće. Ovo je do sad bila tabu tema, ali od sada će probleme rešavati roditelji, stričevi, uža i šira rodbina. Do suza će vas nasmejati njihove dogodovštine i situacije kroz koje prolaze ne bi li privoleli svoje devojke na seks.

Popularne pretrage za ovaj film:

filmovi nebojise glogovca, film danica maksimovic, film danice maksimović video, nebojsa glogovac novi film 2017, filmoteka domaci filmovi, nas horor film sa nebojsom glogovcem, smesni domaci filmovi, stado ceo film za gledanje, nebujsa glogvac filmovi, novi srpski filmovi komedije

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas