Saga o tri nevina muškarca (2017) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:30

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2017, Danica Maksimovic, Eva Ras, Frano Lasić, Ivan Bekjarev, Ljubomir Bulajic, Luka Raco, Marija Stokić, Mirjana Gavrilović, Momcilo Otasevic, Nebojsa Glogovac, Slavko Sobin и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Saga o tri nevina muškarca (2017)

Saga o tri nevina muškarca (2017)

Ovo je saga o tri neobična druga koji su do ušiju zaljubljeni. Zoran, Aleksandar i Damjan su… još uvek nevini. Viđaju se sa devojkama, ali one nisu spremne na seks.

Izazov: do petka odvesti devojku u krevet! Tri momka će pokušati sve moguće i nemoguće. Ovo je do sad bila tabu tema, ali od sada će probleme rešavati roditelji, stričevi, uža i šira rodbina. Do suza će vas nasmejati njihove dogodovštine i situacije kroz koje prolaze ne bi li privoleli svoje devojke na seks.

Popularne pretrage za ovaj film:

film danica maksimovic, nebojsa glogovac novi film 2017, film danice maksimović video, bosnatube com horori, stado ceo film za gledanje, smesni domaci filmovi, novi srpski filmovi komedije, filmovisadanicommaksimovic, filmovi smesni, filmovi komedije besplatno gledanje preko interneta

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas