Salaš u malom ritu (1976) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:56

Kategorija: Ratni.

Tagovi: Danilo Bata Stojković, Miroljub Lešo, Partizanski filmovi, Pavle Vujisić, Renata Ulmanski и Slavko Stimac.

Opis filma/serije Salaš u malom ritu (1976)

salas-u-malom-ritu

„Salaš u malom ritu“ je jugoslovenski film iz 1976. godine. Režirao ga je Branko Bauer, a scenario su napisali Arsen Diklić i Branko Bauer. Film je nastao po istoimenom romanu Arsena Diklića. Nastavak ovog filma predstavlja film Zimovanje u Jakobsfeldu.

Radnja filma se odvija u jednom zabačenom selu na početku Drugog svetskog rata. Nemci sprovode grupu talaca i usput maltretiraju jednog dečaka, koji iz osvete kasnije zapali nemačko žito u pristaništu. Pošto znaju da žito nije planulo samo, Nemci sprovode istragu, koju predvodi folksdojčer Šicer. Da bi otkrio ko je zapalio žito on počinje sa terorom – uzima sve muškarce iz za taoce i počinje da strelja. Grupa dečaka, znajući da niko nije povezan s paljenjem žita pokušava da spreči tragediju.

Popularne pretrage za ovaj film:

salas u malom ritu ceo film, partizanski domaci filmovi, filmovi partizanski, partizanski filmovi ratni, salas u malom ritu film, ex yu filmovi online, salas u malom ritu, besplatni yu ratni filmovi, partiyanski filmovi, yu ratni filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas