Sedam i po (2006) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:46

Kategorija: Drame и Komedije.

Tagovi: Andjelika Simic, Boris Komnenic, Boris Milivojevic, Branislav Trifunovic, Branko Vidakovic, Dubravka Jovanovic, Goran Sultanovic, Gordan Kicic, Gordana Djurdjevic Dimic, Kokan Mladenovic, Ljubinka Klaric, Marija Karan, Marko Vasovic, Milan Lane Gutovic, Milos Samolov, Milos Timotijevic, Mira Stupica, Natasa Markovic, Nenad Jezdic, Nikola Djuricko, Nikola Vujovic и Srdjan Miletic.

Opis filma/serije Sedam i po (2006)

sedam-i-po

Sedam priča iz kraja koje povezuje lajt-motiv sedam smrtnih grehova, na komičan način tretiraju svakodnevicu Novobeograđana opsednutih svojim sitnim slabostima i vođenih strastima. Ništa ljudsko im nije strano i ne libe se da prelaze granice moralnog, budući da svaki od njih moral shvata na sebi svojstven način.
Priča o sedam smrtnih grehova, ipak, nije moralizatorska – ona otkriva da i pored greha i grešaka postoji trenutak pročišćenja i iskupljenja junaka. Njihovi životi nisu u hrišćanskom smislu grešni, njihove slabosti svakako su posledica vremena u kome živimo i na trenutak odražavaju osećaj besciljnosti.
Gordost, očajanje u lenjosti, zavist, gnev, srebroljublje, razvrat i neumerenost u jelu i piću – to jesu biblijski gresi ali u savremeno doba postaju skoro apsurdni u kontekstu mnogo gorih i većih civilizacijskih problema.
Zato scenario neprestano poziva na smeh – ovladati svojim strahovima i problemima, nasmejati se sebi u sebi, biti autoironičan, to je način prevazilaženja sopstvene boli. Junake boli to što im tako malo a ipak dovoljno nedostaje da budu srećni.

Popularne pretrage za ovaj film:

sedam i po ceo film, sedam i po online, sedam i po film, milos timotijevic, sedam i po, 7 i po ceo film, domaći po, sedam ipo ceo film, film sedam i po, sedam ipo online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Zoran1969

    Dobar za razbiribrigu , ali i da se zamislis …

  • Zoran1969

    Dobar za razbiribrigu , ali i da se zamislis …

  • Zoran1969

    Dobar za razbiribrigu , ali i da se zamislis …

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas