Selo gori i tako (2009) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:54

Kategorija: Komedije.

Tagovi: 2009, Dragan Nikolic, Ljiljana Stjepanović, Milorad Mandic Manda, Mirko Babić, Nada Blam, Nedeljko Bajić, Nenad Okanović, Olga Odanović и Rados Bajic.

Opis filma/serije Selo gori i tako (2009)

selo-gori-i-tako

Film „Selo gori i tako“ proizašao je iz trećeg ciklusa TV serije „Selo gori a baba se češlja“.

U središtu priče je „borba jedne majke i jedne porodice protiv opake bolesti današnjice – karcinoma“, a cilj filma je „buđenje svesti i odgovornosti prema sopstvenom zdravlju kod ljudi kako u gradskim, a posebno seoskim sredinama“.

Nastanak filma je takođe „odgovor na ogroman odjek koji je ova tema, tretirana u najpopularnijoj srpskoj seriji, ostvarila u javnosti“.

Film je režirao Radoš Bajić prema sopstvenom scenariju. Bajić igra i glavnu ulogu, a pored njega se pojavljuju Ljiljana Stjepanović, Milorad Mandić, Olga Odanović, Nenad Okanović, Nedeljko Bajić, Nada Blam, Dragan Nikolić, Mirko Babić, Goca Tržan, Meto Jovanovski, Mladen Nelević i drugi.

Popularne pretrage za ovaj film:

domaci filmovi selo gori a baba se ceslja, selo gori a baba se ceslja ceo film, selo gori i tako, selo gori a baba se ceslja film, selo gori i tako - film, selo gori a baba se ceslja film za gledanje, selo gori a baba se ceslja ceo film za gledanje, film selo gori a baba se ceslja za gledanje, film selo gori a baba se ceslja, selo gori i tako film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • gagi

    zasto danas barem 5% lekara nisu kao ovaj DR.MILOS :S de bi ovoj srbiji kraj bio…

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas