Sinđelići (2013) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Komedije и TV Serije.

Tagovi: Boris Komnenic, Branislav Lecic, Goran Radaković, Milena Dravic, Milica Mihajlovic, Snezana Bogdanovic и Vojislav Voja Brajovic.

Opis filma/serije Sinđelići (2013)

sindjelici

Lila (Snežana Bogdanović) je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mesto i dolazi da živi u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena. Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dve ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, pa odlučuju da se venčaju. Sreten je šaljivdžija, pre svega dobar čovek, zato ga Dobrila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener nižerazrednog fudbalskog kluba.mnenićem, uvešće vas u čarobni svet humora i zapleta koji će vas nasmejati do suza.

Ona pored ćerki ima i majku Kseniju koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu. On je simpatičan, ali namćorast tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta venčaju nastaje prava zbrka. Dve porodice koje čine dva različita sveta, treba da se ujedinje i da složno i u miru žive pod istim krovom. To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor, koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom ostvarila prijateljski odnos. I čitav taj galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora oplemenjujući gledaoce vedrinom i verom u ljubav.

Popularne pretrage za ovaj film:

milena dravić филмови и tv емисије, srbian movies sa milenom dravic, jugoslovenski filmovi milena dravic, donace serije, vojna akademija voja brajovic, cvat lipa na balkanu, vojeefilm, Milena dravić-filmovi, naše serije online, Online domace serije i filmovi

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • jeremija krstic

    film je odvratan toliko da ga nisam ni gledao

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas