Sinđelići (2013) - domaci filmovi i serije online

Kategorija: Komedije и TV Serije.

Tagovi: Boris Komnenic, Branislav Lecic, Goran Radaković, Milena Dravic, Milica Mihajlovic, Snezana Bogdanovic и Vojislav Voja Brajovic.

Opis filma/serije Sinđelići (2013)

sindjelici

Lila (Snežana Bogdanović) je moderna, obrazovana žena koja napušta svoje rodno mesto i dolazi da živi u Beograd zbog svoje srednjoškolske ljubavi Sretena. Njih dvoje se sreću nakon mnogo godina. On je ostao udovac sa tri sina, a ona je razvedena i ima dve ćerke. Ljubav se odmah rasplamsala, pa odlučuju da se venčaju. Sreten je šaljivdžija, pre svega dobar čovek, zato ga Dobrila toliko i voli. Suvlasnik je malog restorana i trener nižerazrednog fudbalskog kluba.mnenićem, uvešće vas u čarobni svet humora i zapleta koji će vas nasmejati do suza.

Ona pored ćerki ima i majku Kseniju koja je prati u stopu i ide svuda za njom. Sretan ima brata Jezdu. On je simpatičan, ali namćorast tip, neženja, koji krajnje posesivno vodi računa o svom bratu. Kada se Lila i Sreta venčaju nastaje prava zbrka. Dve porodice koje čine dva različita sveta, treba da se ujedinje i da složno i u miru žive pod istim krovom. To u prvi mah izgleda kao nemoguća misija. Naravno tu je i Sretenov najbolji prijatelj Fedor, koji je lokalni neradnik, ali je Lila sa njegovom ženom Nikolinom ostvarila prijateljski odnos. I čitav taj galimatijas likova i sudbina odvija se sa puno humora oplemenjujući gledaoce vedrinom i verom u ljubav.

Popularne pretrage za ovaj film:

milena dravić филмови и tv емисије, srbian movies sa milenom dravic, vojna akademija voja brajovic, donace serije, domaceserije, vojeefilm, stare hrvatske serije online, srpske tv serije, srbske serije, besplatni filmovi milene dravić

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • jeremija krstic

    film je odvratan toliko da ga nisam ni gledao

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas