Sinovci (2006) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 02:24

Kategorija: Drame.

Tagovi: Kalina Kovacevic, Ljiljana Blagojevic, Miodrag Krivokapić, Petar Kralj и Vuk Kostic.

Opis filma/serije Sinovci (2006)

Sinovci

Svet mrtvih, avantura svesti i preispitivanje savesti na putu do sudilišta kroz dijaloge oca, brata i sina vodi folklornu priču o poreklu, korenima, nasleđu, nerođenim i rođenim, desetkovanim, neprekidnim i nepotrebnim bojevima i ratovima. Svet živih, koji su izbegli mogile i zborišta, a koji će ubrzo pronaći put ka njima, svesno ili podsvesno žudeći za tim, strahuje od toga da će im neko prebaciti da su se dugo zadržali među živima.

Kada je 21. novembra 1991, na dan svoje krsne slave, Svetog arhangela Mihajla, Obrad Srećković, seljak iz Velikog Krčmara, pošao da na vukovarskom ratištu pronađe svog sina Milana, poneo je „sve što nana pakuje vojniku“: kolač, pečenje, koljivo, flašu rakije, pismo od devojke i čarape. Obrad nekako stiže do sremskih pustopoljina, ali zaluta u sumrak i, kada ga već polako počne hvatati panika, ugleda vojnički logor.

U logoru pronalazi Milana Srećkovića iz Velikog Krčmara, ali to nije vojnik koga Obrad traži. Uskoro se pojavljuje i drugi Milan Srećković iz istog sela, i kada Obrad već bude slutio neku vojničku podvalu i bude bio spreman da se brani, major Vukašin Katunac, komandant zborišta, pojavljuje se s pravim Milanom, Obradovim sinom.

Glavne uloge: Petar Kralj, Miodrag Krivokapić, Ljiljana Blagojević, Vuk Kostić, Kalina Kovačević

Popularne pretrage za ovaj film:

film kalina kovacevic, petar kralj filmovi, sinovci ceo film, filmovi miodraga krivokapica, kalina kovacevic filmovi, miodrag krivokapic filmovi, sinovci film, sinovci film za gledanje, domaci film miodrag krivokapic, miodrag krivokapic film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • Pavle Pavlovic

    sjajan film, ali mi je zao sto sam ga i pogledao! Jezivo tezak … nije istina za svakoga … VIDIMO SE JEDNOGA DANA BRACO!

  • Заиста је супер филм,поучан,одлична глума…Превише је истинит и погађа сваког честитог Србина у срце!Мени дошло у пар наврата оваком „‘*ладном“ вечито,да се исплачем к’о коњина… 🙁

  • Miroslav

    Na svu srecu bio ucesnik filma.Svaka cast Sinisi.Ipak treba ga odgledati jedno dva puta da bi se sve povezalo…

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas