Šišanje (2010) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:37

Kategorija: Akcioni, Drame и Trileri.

Tagovi: 2010, Bojana Novakovic, Dragan Micanovic, Natasa Tapuskovic, Nikola Kojo, Nikola Rakocevic, Predrag Ejdus и Viktor Savic.

Opis filma/serije Šišanje (2010)

sisanje

„Šišanje“ je priča o odrastanju, ljubavi i odanosti i pogrešnim izborima glavnog junaka – Novice (Nikola Rakočević). On je mladi matematički genije koji misli da će sve svoje dečačke snove, poštovanje i ljubav ostvariti ukoliko se pridruži jednoj od navijačkih grupa. Vođen harizmom navijačkog vođe Relje (Viktor Savić) i zaljubljenošću u svoju komšinicu Minu (Bojana Novaković), Novica postaje vođa navijačke i skinhed grupe. Film govori o tome koliko je malo pogrešnih koraka potrebno mladom čoveku da uništi svoj život i živote svojih najbližih, kao i to na koji način sistem zloupotrebljava zaslepljenost mladih ljudi pogrešnom ideologijom.

Glavne uloge: Nikola Rakočević, Viktor Savić, Nikola Kojo, Bojana Novaković, Nataša Tapušković, Dragan Mićanović, Predrag Ejdus

Popularne pretrage za ovaj film:

nikola kojo filmovi, filmovi za gledanje, domaci filmovi nikola kojo, sisanje ceo film, sisanje film, nikola rakocevic, film sisanje, domaci film sisanje za gledanje, sisanje film online, domaci film sisanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

 • angel

  film je wrh,swidja mi se…

 • neko

  nije nesto

 • Popajfood

  Moze da se gleda,ko razume shvatice!?

 • fanste

  Film bi bio extra da ima svih scena iz treilera ko ga je gledao zna o cemu pricam.Vlasti su zabranile pola filma zbog ubista francuza i tadasnjih desavanja u srbiji.Bez svih scena se menja tok radnje i cini film sr.njem.

 • Boban Djordjevic

  marssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssssss

 • zelomacak

  bas je extra film onaj ucitelj je dobio

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas