Sivi dom (1986) - domaci filmovi i serije online

Za gledanje filmova neophodno je da imate instaliran Adobe Flash Player.

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Bora Todorovic, Branislav Lecic, Branko Vidakovic, Djurdjija Cvejic, Dragan Nikolic, Dubravko Jovanović, Mihailo Misa Janketic, Mirjana Jokovic, Nikola Kojo, Velimir Bata Zivojinovic и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Sivi dom (1986)

sivi-dom

Potresna priča o štićenicima popravnog doma, odbačenih od roditelja i sredine… Prolazeći kroz strogi režim života u domu, oni stalno pokušavaju da preokrenu sudbinu u svoje ruke. Iako im je pružena šansa da se promene, svojim postupcima uvek se vraćaju na početak. Stalno na granici između ličnih hirova i šanse da jednom u životu postanu ljudi, oni ostaju kao vukovi koji teško menjaju ćud. Ostaje večita dilema da li je njihov hir urođen ili ih je na to naterala sredina u kojoj su rasli..

Sivi dom je jugoslovenska televizijska serija, snimljena u produkciji Televizije Beograd. Serija ima 12 epizoda i snimana je tokom 1984. i 1985. godine, a premijerno je emitovana početkom 1986. godine. Radnja serija se bavi životom štićenika u Kaznenom popravnom domu za decu i omladinu u Kruševcu.

U seriji su pored Bate Živojinovića, Dragana Nikolića, Miše Janketića, Đurđije Cvejić, Bore Todorovića i Žarka Radića, glumili i tada mladi glumci, kojima su ovo bile prve veće uloge: Branko Vidaković, Zoran Cvijanović, Željka Cvijetan, Dubravko Jovanović, Andrijana Videnović, Nikola Kojo, Mirjana Joković.

Popularne pretrage za ovaj film:

sivi dom, sivi dom serija, sivi dom film, sivi dom ceo film, domaci film sivi dom, sivi dom film za gledanje, film sivi dom, serija sivi dom, serija sivi dom za gledanje, sivi dom online

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas