Sivi kamion crvene boje (2004) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:40

Kategorija: Komedije.

Tagovi: Bogdan Diklic, Boris Milivojevic, Branko Djuric, Dragan Bjelogrlic, Milorad Mandic Manda и Srdjan Todorovic.

Opis filma/serije Sivi kamion crvene boje (2004)

Sivi kamion crvene boje

Ovo je priča o jednom običnom momku koji upoznaje malo neobičniju devojku u veoma neobično i ludo ratno vreme; priča o poslednjem danu mira 1991. godine u bivšoj Jugoslaviji; priča u kojoj ljubav čini čuda i u kojoj boje ne znače ništa. U njoj dva sasvim različita lika nalaze načina da prebrode sve međusobne razlike, da pređu te kilometre koji razdvajaju njihove rodne gradove, drugare iz detinjstva, poglede na život i na sreću. Da apsurd bude veći, ova priča dešava se u trenutku potpunog raspada zemlje koju su činili veoma slični narodi – iz nedovoljno jasnih razloga, kako se to i u samom filmu vidi.

Glavni likovi ove simpatične priče su Ratko, kamiondžija bez dozvole, iz neke bosanske zabiti (igra ga Srđan – Žika Todorović ) i Beograđanka Suzana (igra je mlada slovenačka glumica Aleksandra Balmazović). Ratko je daltonista, što mu, po sopstvenom tumačenju, omogućava sasvim drugačiji pogled na svet (to je ujedno i objašnjenje naslova filma). Suzana je beogradska šmizla koja u životu bira uvek onaj lakši put. Oni se sreću na samom početku dugog putovanja na koje svako od njih kreće iz želje za bekstvom, ali iz sasvim drugačijih pobuda.

Tokom putovanja shvatamo da su ova dva otkačenjaka jedini normalni ljudi u zemlji koju zahvata potpuno ludilo. Njih dvoje će uspeti da pređu sve prepreke i barikade na putu kroz razne delove zemlje koju je zahvatio rat. Na tom putu srešće neobičnog popa (Bogdan Diklić), srpskog Kvazimoda (Boris Milivojević), autentičnog šefa paravojske iz južne Bosne (Milorad Mandić), lokalnog vlastelina (Dragan Bjelogrlić), seljaka koji švercuje mrtve (Dubravko Jovanović) i mnoge, mnoge druge.

Popularne pretrage za ovaj film:

crveni kamion sive boje, crveni kamion sive boje ceo film, sivi kamion crvene boje film, sivi kamion crvene boje 2004 ceo, sivi kamion crvene boje online, domaci film sivi kamion crvene boje, crveni kamion sive boje film, film sivi kamion crvene boje, film crveni kamion sive boje, sivi kamion crvene boje cijeli film

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

  • vuk

    da li je na kraju onaj decak nejgov sin?

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas