Sjaj u očima (2003) - domaci filmovi i serije online

loading...

Trajanje filma: 01:37

Kategorija: Drame.

Tagovi: Boris Komnenic, Branko Cvejić, Gorica Popovic, Ivana Bolanča, Jelena Djokic, Milena Dravic, Senad Alihodžić и Srđan Karanović.

Opis filma/serije Sjaj u očima (2003)

sjaj-u-ocima

Film Srđana Karanovića govori o ljubavi dvoje izbeglica u koju se upliću duhovi proslošti i različitosti predstavljene u formi duhovitih flešbekova.

Srbin Labud je mladi student koji je usled sukoba u regionu zajedno sa ostalim izbeglicama bio prisiljen da napusti Krajinu. Rastao se sa devojkom Vidom kojoj želi ući u trag ali u međuvremenu u njegov život ulazi druga. Reč je o Romani, devojci „s druge strane“ koju su neprilike takođe naterale na napuštanje rodnog mesta.

Upoznaju se preko „Happy Millennium“ agencije za upoznavanje parova i započinju vezu u teškim životnim uslovima. Ometaju ih duhovi prošlosti koji ih konstanto posećuju nastojeći da im ukažu na nepremostive razlike i tako ih razdvojiti. Reč je uglavnom o komičnim situacijama u kojima se duhovi spajaju sa svetom stvarnosti.

Popularne pretrage za ovaj film:

sjaj u ocima ceo film, djokic jelena filmovi, sjaj u ocima domaci film, sjaj u ocima film download, gorica popović, sjaj u ocima online, јелена ђокић филмови

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas