Složna braća - domaci filmovi i serije online

Za gledanje filmova neophodno je da imate instaliran Adobe Flash Player.

Kategorija: TV Serije.

Tagovi: Darko Ostojić, Goran Sultanovic, Natasa Ninkovic, Nele Karajlić, Petar Bozovic, Vladimir Savčić Čobi, Žika Milenković и Zoran Cvijanovic.

Opis filma/serije Složna braća

slozna-braca

Nakon rata teritorija BIH raspodeljena je između Srba, Hrvata i Muslimana. Međutim, ostao je jedan mali deo teritorije pod kontrolom UN-a koji nije bio podeljen. Na tom mestu, nalazi se kafana braće Halimić. U toj kafani, predstavnici sva tri naroda sklapaju dogovore i vrše razne poslovne malverzacije. Navodno, u kafanu treba da stigne paket od izuzetne važnosti koji menja odnos snaga na Balkanu. Niko ne zna za sadržaj paketa. Šifra za to je „deset upola, s lukom“. Vlasnik kafane, Fikret – Fiko Halimić, otvoreno radi za muslimansku stranu koju predstavlja Adnan Čengić – Čenga, zastupnik Vlade Republike Bosne i Hercegovine. Herceg-Bosansku (hrvatsku) stranu predstavljaju Miljenko Ćutuk iz Posušja i Manjina iz Mostara, a srpsku krajiški Srbin Vojo Kecman i beogradski biznismen Zoran Valuta.

Likovi:

Fikret „Fiko“ Halimić (Vladimir Savčić Čobi) je vlasnik kafane Složna braća. Zajedno sa Čengom radi za vladu u Sarajevu.
Mustafa „Mute“ Halimić (Davor Dujmović) je Fikin brat i suvlasnik kafane složna braća. Mute svestan kakve se sve mutne radnje vrše u njegovom lokalu
Adnan Čengić „Čenga“ (Goran Sultanović), predstavnik vlade iz Sarajeva.
Zoran Valuta (Zoran Cvijanović) je beogradski biznismen koji se bori, zajedno sa Vojom Kecmanom, za što bolji položaj Republike Srpske.
Vojislav „Voja“ Kecman (Žika Milenković), radi za Vladu Republike Srpske. Za Kecmana se kaže da je učesnik svih srpskih oslobodilačkih ratova. Voja Kecman je takođe i obaveštajni oficir Vojske Republike Srpske.
Miljenko Čutuk (Nele Karajlić) je predstavnik Herceg Bosne
Manjina Liska (Petar Božović) je jak, ali manje inteligentan Miljenkov pomoćnik.
Srebra (Nataša Ninković)
Memara „Memi“ Halimić (Darko Ostojić), Fikin i Muteov brat, gastarbajter
Nana (Darko Ostojić), je Fikina, Muteova i Memina nana, potpuno nesvesna činjenice da Jugoslavija više ne postoji.

Popularne pretrage za ovaj film:

slozna braca, slozna braca online, slozna braca serija, serija slozna braca, u kafani slozna braca, serija slozna braca za gledanje, slozna braca online gledanje, slozna braca ceo film, kafana slozna braca serija, slozna braca serija gledanje

Kako vam se dopada film? Ostavite komentar:

Važna napomena

Nijedan video ili domaci film na ovom sajtu se ne nalazi na nasem serveru. Svi domaci filmovi i video klipovi se originalno nalaze na sajtovima za besplatnu razmenu video sadrzaja.

Pratite nas